QUI SÓM

Benvinguts a l’Escola de Música

ALEGRE DE DALT

 

L’atenció als nostres alumnes és totalment personalitzada, tenint sempre en compte les seves inquietuds, per poder-les desenvolupar al màxim.

Encara que tenim com a fonament la Música que anomenem clàssica, àmbit en el qual els nostres professors tenen un bagatge amplíssim tant a nivell docent com professional, tenim també un amplíssim ventall de possibilitats que van des del “Jazz” fins a la possibilitat de dedicar-se a l’estudi únicament de la tècnica vocal.

La nostra adaptació als nivells als quals aspira l’alumne són també totals, des de qui només per afició es vol poder acompanyar una cançó amb la guitarra fins al qui es vol dedicar professionalment a l’activitat concertística.

Per que fa a l’ensenyament als infants ho fem sempre en un grup reduït, doncs si bé és cert que els nens aprenen més depressa el llenguatge musical amb altres nens, no és menys cert que amb un nombre superior de 8 alumnes per classe els resultats de l’aprenentatge són inferiors.

En les classes per als infants oferim un ampli ventall d’audicions dels professors perquè conseguim tots els instruments, així com audiovisuals, sortides en grup opcionals a concerts i festivals musicals trimestrals.

També participem en activitats en totes les propostes que inclouen la música en viu de diversos organismes, con són gires al carrer per Nadal, Sant Jordi, etc. dons creiem
que la Música és una cosa viua per compartir que no ha de quedar limitada a les parets de la classe.

Promovem també al màxim la relació entre els alumnes de diversos instruments, perquè ja des d’un inici s’adaptin a les necessitats de la música de conjunt, ja sigui conjunt instrumental, música de cambra o orquestra.

El nostre objetiu és doncs que tothom que ho vulgui pugui gaudir del “do” de la Música, element fonamental de la formació cultural i salut física i mental de la persona.